ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Стандартната доставка е безплатна при поръчки над 199.00 лв.

В противен случай се заплаща сумата от 4.90 лв. за гр. София и 6.90 лв. за останалата част от страната, или според тарифата на доставчика.

Експресна доставка  до 3 часа от вашата поръчка е налична само в рамките на град София до 20:00 ч. всеки ден от понеделник до неделя и е на стойност от 6.90 лв

Извършваме доставки на вино почти в цялата страна, с изключение на много малки населени места. Виненият Ви колет пътува в специална за продукта опаковка, а при нужда и с пълна застраховка!

Всички поръчки постъпили до 16:00 ч. в работен ден се обработват и предават на куриер в рамките на следващия (освен в случаите, когато е упоменат по-дълъг срок за доставка в продуктовата страница на определен продукт). Всички останали поръчки се обработват и подават към куриер в рамките на първия работен ден, следващ деня на подаване на поръчката.

Можете да изберете датата на доставка като уточните това по време на Вашето пазаруване.

Срокът на доставка зависи от наличността на избраните продукти. Точното време на доставка за всеки продукт ще откриете на продуктовата страница на съответния продукт.

Доставките за гр. София се извършват от нашия куриер.

За повече информация на тел. 0878899100